HACCP

HACCP

Szerző: 
Gruiz Katalin
CsatolmányMéret
HACCP.ppt4.19 MB
HACCP az élelmiszerhigiéniában.ppt330 KB
A HACCP rendszer alapelvei.ppt884 KB
HACCP rendszer.ppt217 KB
Mikrobiológiai veszélyek.ppt484 KB
Fizikai és kémiai veszélyek.ppt846 KB
A nyersanyagban rejlő veszélyek.ppt1.49 MB
Biztonság és technológia.ppt570 KB
Tisztítás és fertőtlenítés.ppt285 KB
GMP és GHP.ppt292 KB
A HACCP rendszer és alkalmazása.ppt278 KB
Veszélyelemzés és CCP meghatározás.ppt220 KB
Felügyelő eljárás.ppt313.5 KB
Validálás és verifikálás.ppt229.5 KB
Végrehajtás.ppt220.5 KB

A Nyugatmagyarországi Egyetem előadássorozata a HACCP minden aspektusát részletesen tárgyalja:

  • A HACCP lényege
  • HACCP az élemiszerhigiéniában
  • A rendszer alapelvei
  • HACCP rendszer
  • Mikrobiológiai veszélyek
  • Fizikai és kémiai veszélyek
  • A nyersanyagban rejlő veszélyek
  • Biztonság és technológia
  • Tisztítás és fertőtlenítés
  • GMP és GHP
  • HACCP rendszer és alkalmazása
  • Veszélyelemzés és CCP meghatározás
  • Felügyelő eljárás
  • Validálás és verifikálás
  • Végrehajtás